Gospodarstvo
Skupština TZO - financijski plan za 2013. - 1.633.200 kuna
Petak, 14 Prosinac 2012 22:02

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/tzo_skupstina_01.jpgČlanovi skupštine Turističke Zajednice Općine Župa dubrovačka na svojoj 8. redovitoj godišnjoj Skupštini prihvatili su financijski plan zajednice za 2013. godinu, kojim je program rada TZO Župa dubrovačka u narednoj godini predviđeno ukupno 1.633.200 kuna. U prihvaćenom financijskom planu u potpunosti su usklađeni prihodi i rashodi, a isti iznosi 76% od ovogodišnjeg plana čiji je rebalans u iznosu od 2.158.196 kuna također prihvaćen na sinoćnjoj skupštini. U tekućoj godini najviše sredstava je utrošeno u rekonstrukciju i uređenje zgrade TZO - 502.200 kuna. Od boravišne pristojbe je ostvaren prihod od 1.210.000 kuna.

Više...
 
"Slatki tjedan" - Paulini Klokoč zlatna plaketa za kontonjatu
Petak, 14 Prosinac 2012 19:58

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/desa_slatki_tjedan_12_01.jpgPaulina Klokoč iz Petrače dobitnica je najveće nagrade ovogodišnjeg  natjecanje za najbolju kontonjatu kojeg u sklopu Slatkog tjedana ususret Božiću, na radost svih stanovnika naše Županije već drugu godinu po redu, organizira dubrovačka Udruga DEŠA. Gospođa Paulina je Zlatnu plaketu podijelila s  tvrtkom  Dubrovačka kuća d.o.o., Dubrovnik, Udrugom DEŠA – Dubrovnik. Još jedna nagrada s ovogodišnjeg sltkog tjedna stiže u Župu, a dobitnica je Mirjana Handabaka joja je nagrađena Brončanom plaketom za  bruštulane mjendule. Ocjenjivački sud, sastavljen od stručnjaka  pod predsjedanjem prof. kulinarstva Josipa Žuvele, imali su slatki, ali težak zadak izabrati najbolje od izvrsnih delicija koje su stigle  na ocjenjivanje iz različitih  krajeva naše Županije. U kategoriji kontonjate bilo je 22 različita proizvoda,  u kategoriji  mantale  14, a u kategoriji bruštulanih mjendula 13.

Više...
 
U subotu 15.prosinca Božićni sajam u Spioni
Srijeda, 12 Prosinac 2012 07:58

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_gospodarstvo/bozicni-sajam-2012.jpgBraniteljska zaduga Eko-Župa u suradnji s trgovačkim centrom “Spiona” i uz pokroviteljstvo Općine Župa dubrovačka organizira tradicionalni “Božićni sajam domaćih proizvoda Župe dubrovačke”. Sajam se održava u subotu 15. prosinca 2012. godine u trgovačkom centru “SPIONA” u Čibači u vremenu od 09,00 do 18,00 sati. Božićni sajam ove godine ima i humanitarni karakter, naime uključeni su i Caritas Dubrovačke biskupije, Centar za rehabilitaciju Josipovac iz Mandaljene, Dječji vrtić Župa dubrovačka, Osnovna škola Župa dubrovačka, Savjet mladih Župa dubrovačka.  Uz zanimljive ukrase i radove štićenika Centra za rehabilitaciju Josipovac, i blagdanske ukrase djece dječjeg vrtića i škole posebna zanimljivost sajma je prodajna izložba fotografija “Skrivena Župa”.

Više...
 
Predstavljen projekt Hoteli Dubrovačka rivijera
Utorak, 11 Prosinac 2012 15:39

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_gospodarstvo/radovi_hup_mlini_11122012_01.jpgU nazočnosti ministra turizma Republike Hrvatske Veljka Ostojića, župana Nikole Dobroslavića, načelnika Općine Silvija Nardellija, te brojnih uzvanika gospodarstvenika iz turističkog sektora, danas je u hotelu Astarea svečano obilježen početak radova na projektu Hoteli Dubrovačka rivijera vrijednom 50 milijona eura. Nazočne je na početku svečanosti pozdravio Mario Boras predsjednik uprave tvrtke, te riječ predao Anđelku Leku, predsjedniku Uprave HUP-a Zagreb većinskog vlasnika Hotela Dubrovačka rivijera d.d. Leko je podsjetio na događaje od 2004. godine kada je HUP Zagreb postao tvrtki Hoteli Mlini i Hoteli Srebreno čiji je pravni sljednik Hoteli Dubrovačka rivijera d.d., te istakao zadovoljstvo što su se konačno stekli potrebni preduvjeti za početak izgradnje i stavljanje u uporabu turističkih kompleksa u Mlinima i Srebrenom.

Više...
 
Svečanost početka radova na projektu Hoteli Dub.rivijera
Subota, 08 Prosinac 2012 22:21

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/h_astarea_bungalovi.jpgU utorak 11. prosinca Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. će u Hotelu Astarea u Mlinima - dvorana Beterina, svečano obilježiti početak radova na projektu Hoteli Dubrovačka rivijera. Ovoj svečanosti će nazočiti ministar turizma Republike Hrvatske Veljko Ostojić, te uvaženi gosti ispred Županije Dubrovačko neretvanske i Općine Župa dubrovačka. Domaćin će svečanost iskoristiti kako bi javnost upoznao sa svojim planovima, te predstavio pojedinačne projekte na lokacijama Mlini i Srebreno.

Više...
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 5 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.