U subotu 15.prosinca Božićni sajam u Spioni
Srijeda, 12 Prosinac 2012 07:58

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_gospodarstvo/bozicni-sajam-2012.jpgBraniteljska zaduga Eko-Župa u suradnji s trgovačkim centrom “Spiona” i uz pokroviteljstvo Općine Župa dubrovačka organizira tradicionalni “Božićni sajam domaćih proizvoda Župe dubrovačke”. Sajam se održava u subotu 15. prosinca 2012. godine u trgovačkom centru “SPIONA” u Čibači u vremenu od 09,00 do 18,00 sati. Božićni sajam ove godine ima i humanitarni karakter, naime uključeni su i Caritas Dubrovačke biskupije, Centar za rehabilitaciju Josipovac iz Mandaljene, Dječji vrtić Župa dubrovačka, Osnovna škola Župa dubrovačka, Savjet mladih Župa dubrovačka.  Uz zanimljive ukrase i radove štićenika Centra za rehabilitaciju Josipovac, i blagdanske ukrase djece dječjeg vrtića i škole posebna zanimljivost sajma je prodajna izložba fotografija “Skrivena Župa”. Savjet mladih općine Župa dubrovačka upriličiti će prodaju fotografija motiva Župe dubrovačke koji su nastali u sklopu foto natječaja i izložbe “Skrivena Župa”. Cjelokupan prihod od prodaje fotografija biti će uplaćen u humanitarne svrhe. Osim navedenih, svoje sudjelovanje na Sajmu najavili su članovi “Društva umjetnika Bruno Bulić”, Braniteljske zadruge, te proizvođači domaćih proizvoda sa našeg područja od suhog mesa i kobasica, vina, meda, kontonjate, suhih smokava i ostalih delicija područja općine Župa dubrovačka.
Podsjetiti ćemo se na stare recepte pri izradi domaćih mermelada, arancina, bruštulanih mjendula, te izradu maštovitih ukrasa od prirodnih materijala.

Sajam će popratiti i Radio Dubrovnik sa svojom popularnom emisijom "Radio kavana".

Dođite, iskoristite prigodu i za blagdane iznenadite svoje najmilije nekim od zanimljivih poklona, a uz to učinite i dobro djelo pomagajući u humanitarnom radu.


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 5 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.