Foto - vijesti
Božićni sajam domaćih proizvoda Župe (FOTOGALERIJA)
Subota, 15 Prosinac 2012 16:44

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/bozicni_sajam_spiona12/bozicni_sajam_15122012_07.jpgNi loše vrijeme s kišom nije moglo pokvariti pravi predblagdanski ugođaj jutros u Spioni, gdje se na Božićnom sajmu domaćih proizvoda Župe dubrovačke u organizaciji Braniteljske zadruge Eko-Župa okupio veliki broj mještana naše općine. Sajam su s nekoliko Božićnih pjesama otvorili Tamburaši i Zbor iz Župe Postranje, nastupila je i Župska Limena glazba, a iz Spioni je još jednom, kako je inače užanca u ovakvim prigodama, uživo emitirana popularna 'Radio kavana' Radio Dubrovnika. Ova jednodnevna priredba, na kojoj su uz štandove proizvođača domaćih proizvoda, postavljeni i štandovi humanitarnih prodajnih izložba Caritasa Župe Mlini, Centra za rehabilitaciju Josipovac, Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, Osnovne škole Župa dubrovačka i Savjeta mladih Općine je otvorena danas od 9 do 17 sati. Tko je sve izlagao danas u Spioni pogledajte u Fotogaleriji.

Više...
 
Snijeg zabijelio Postranje (FOTOGALERIJA)
Utorak, 11 Prosinac 2012 11:37

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/snijeg_11122012/snijeg_11122012_07.jpgSnježne pahuljice osvanule su rano jutros nad Župom dubrovačkom. Zabijelila su brda, a snježna granica se spustila i do gornjih sela naše općine. Uz hladnih 1.9°C u 8:39 sati bijeli pokrivač se počeo primati i po prometnicama, ali nije stvarao nikakve probleme, jer je već oko 9 sati počela puhati bura, snijeg je prestao te se ubrzo razvedrilo. Ovaj prvi župski snježni dan ove zime zabilježili smo fotogalerijom kroz Brgat i Postranje. Najviše snijega je po običaju bilo u Buićima. Članovi župskog DVD-a su obišli teren, ali nije bilo potrebe za intervencijom - posipanjem prometnica, jer se snijeg s njih brzo otopio.

Više...
 
Jelena Rozga - nezaboravna noć u "Vertiga" (FOTOGALERIJA)
Subota, 01 Prosinac 2012 17:10

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/rozga_vertigo11-12/rozga_vertigo_30112012_01.JPG

Još jednu ludu i nezaboravnu večer priredio je sinoć svojim posjetiteljima noćni klub "Vertigo" u Srebrenom. Iako se teško i prisjetiti svih nastupa popularne splitske pjevačice na dubrovačkom području u zadnje dvije godine, Jelena Rozga je još jednom napunila Vertigo do poslijednjeg  mjesta i svoju vijernu publiku "počastila" velikim repertoarom popularnih pjesama. Jedna od najsjajnijih zvijezda hrvatskog zvjezdanog neba  do ranih jutarnjih sati držala prisutne na nogama, a o odličnoj sinoćnoj atnosferi u "Vertiga" najbolje svjedoči bogata fotogalerija koju donosimo u suradnji s portalom Dubrovnik Outlife.

Više...
 
Volonteri tvrtke Timberland gradili župsko "Guvno" (FOTO)
Četvrtak, 22 Studeni 2012 11:02

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/timberland01.jpgProjekt izgradnje tradicijskog Guvna, koje će služiti i kao ljetna pozornica u Parku Srebreno, jučer je dobio novu dimenziju. Naime, nakon što su župski volonteri zadnjih nekoliko tjedana radili na uređenju prostora, zemljanim , te pripremnim betonskim radovima jučer je uz sudjelovanje  volontera djelatnika tvrtke Timberland počela izgradnja samog objekta - Gumna. Tvrtka Timberland u skladu sa svojom poslovnom filozofijom već dugi niz godina promovira društveno odgovorno poslovanje te niz volonterskih akcija u lokalnim zajednicama gdje je tvrtka Timberland prisutna. U sklopu njihova društveno odgovornog rada i brige za okoliš, 150 djelatnika tvrtke Timberland danas, sudjelovali su u akcijama na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Više...
 
Jole još jednom oduševio Vertigo (FOTOGALERIJA)
Subota, 17 Studeni 2012 19:36

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/jole_vertigo_16112012%200.jpgSinoćnim nastupom popularnog splitskog pjevača Joška Čaglja, Caffe Night Bar "Vertigo" je najavio bogat i atraktivan program zimske sezone koncerata. Popularni Jole je po ko zna koji put užario atmosferu u prostoru prepunog noćnog bara gdje je po običaju održao još jedan odličan koncert dostojan jednog od najvećih zabavljača na domaćoj sceni. Jole je sa svojim starim i novim hitovima ispunio sva očekivanja nazočnih, pa su svi koji su se došli zabaviti i zapjevati s njim, Srebreno napustili zadovoljni.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 21
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.