Skupština TZO - financijski plan za 2013. - 1.633.200 kuna
Petak, 14 Prosinac 2012 22:02

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/tzo_skupstina_01.jpgČlanovi skupštine Turističke Zajednice Općine Župa dubrovačka na svojoj 8. redovitoj godišnjoj Skupštini prihvatili su financijski plan zajednice za 2013. godinu, kojim je program rada TZO Župa dubrovačka u narednoj godini predviđeno ukupno 1.633.200 kuna. U prihvaćenom financijskom planu u potpunosti su usklađeni prihodi i rashodi, a isti iznosi 76% od ovogodišnjeg plana čiji je rebalans u iznosu od 2.158.196 kuna također prihvaćen na sinoćnjoj skupštini. U tekućoj godini najviše sredstava je utrošeno u rekonstrukciju i uređenje zgrade TZO - 502.200 kuna. Od boravišne pristojbe je ostvaren prihod od 1.210.000 kuna.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/tzo_skupstina_01.jpg


http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/tzo_skupstina_01.jpg

U sljedećoj godini TZO između ostalog planira; urediti prostor oko zgrade TZO uključujući parking, prilazne skaline i hortikulturno uređenje vrta , zajedničkim programom s Općinom dovršiti uređenje Trga oko Platana u Mlinima postavljanjem kovane ograde uz rječicu i montažom rasvjetnih tijela, završiti projekt vidikovca u Platu, a uz plaže u Srebrenom napraviti male zidiće kako bi plaže bile zaokružene kao posebne cjeline.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/tzo_skupstina_01.jpg


http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/tzo_skupstina_01.jpg

Od manifestacija je najavljeno 17. izdanje "Župskog ljeta", sufinanciranje događaja "Mobilni knjižničari", a po prvi put su predviđena sredstva za sportske priredbe - vaterpolske utakmice u Mlinima na kojima se tijekom ljeta okupi veliki broj turista.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/tzo_skupstina_01.jpg

TZO će i dalje sufinancirati dežurstvo ljetnog liječničkog tima u Župi dubrovačkoj, sudjelovati na sajmovima, a predviđena su i sredstva za nagrade i priznanja gostima koji deset i više godina borave u našoj općini.


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.