Politika
Županijski SDP u Mlinima - Mirko Duhović kandidat za župana
Nedjelja, 11 Studeni 2012 18:12

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_crna/sdp_astarea01.jpgHotel Astarea u Mlinima je ovaj vikend bio domaćin dvije sjednice SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije. U subotu, 10.studenog održana je tematska sjednica Županijskog odbora SDP-a , na kojoj je na inicijativu predsjednika ŽO SDP-a DNŽ Davora Penića ponovno je razmotrena problematika prometne izoliranosti Dubrovačko-neretvanske županije. Sjednici su prisustvovali zamjenik ministra turizma Oleg Valjalo, tajnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Goran Grobotek i član uprave Hrvatskih cesta Jurica Krleža. Raspravljalo se o planovima Vlade RH za predstojeće razdoblje koji se odnose na našu županiju kao i o Pelješkom mostu.

Više...
 
Donji Brgat; HDZ-u 61% glasova ukupnog broja upisanih birača
Ponedjeljak, 29 Listopad 2012 09:53

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_poglavarstvo/donji_brgat01.jpgOd ukupno upisanih 117 birača na jučerašnjim izborima za članove vijeća Mjesnog odbora Donji Brgat glasovalo je 73 birača. Dva glasačka listića su proglašena nevažećim, pa je lista Hrvatske Demokratske Zajednice - HDZ, jedina kandidacijska lista na ovim izborima dobila 71 glas i pet mjesta u vijeću mjesnog odbora. HDZ se tako još jednom potvrdio kao najznačajnija politička opcija Donjem Brgatu osvojivši 61% glasova ukupnog broja birača upisanih u popis birača za Donji Brgat. U vijeće mjesnog odbora Donji Brgat izabrani sljedeći kandidati s liste HDZ-a: Ante Bačić, Stjepan Knego, Pero Medo, Ivo Pavlović i Vlaho Kraljić , navodi se u objavi rezultata koju potpisuje predsjednik Izbornog povjerenstva Općine Župa dubrovačka Josip Perić.

Više...
 
Ivela Matičević - predsjednica župskog ogranka Laburista
Nedjelja, 28 Listopad 2012 19:36

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_razno/ivela_maticevic.jpgNakon nedavne najave predsjednika stranke Dragutina Lesara da će na predstojeće lokalne će izbore izaći samostalno, Hrvatski laburisti - Stranka rada nastavlja osnivati ogranke i podržnice na terenu, pa su tako u subotu stigli i do naše općine. Na osnivačkoj skupštini ogranka Župa dubrovačka održane 27. listopada 2012. za predsjednicu je izabrana Ivela Matičević, za tajnicu Stanka Grgurević, te za članove izvršnog odbora Amrush Demaku, Merima Demaku i Dragica Martinović - navodi se u kratkom priopćenju objavljenom na stranicama Hrvatskih Laburista - Stranke rada.

Više...
 
Za Vijeće Mjesnog odbora Donji Brgat samo lista HDZ-a
Petak, 12 Listopad 2012 08:12

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_poglavarstvo/donji_brgat01.jpgIako su jedino mjesto u našoj Općini koje ima Mjesni odbor, mještani Donjeg Brgata ipak neće imati mogućnost birati nego samo glasovati za jednu predloženu listu na izborima za članove vijeća mjesnog odbora Donji Brgat koji će se održati u nedjelju 28. listopada 2012. Naime, nakon što je Općinski načelnik donio odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća Mjesnog odbora Donji Brgat  kandidacijsku listu je podnijela samo jedna politička stranka Hrvatska Demokratska Zajednica. Općinsko izborno povjerenstvo je prihvatilo i objavilo pravovaljanu predloženu listu HDZ-a sa nosteljem liste Antom Bačićem.

Više...
 
Marina Sambrailo i dalje predsjednica Zajednice žena HDZ-a
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012 21:37

http://zupa-dubrovacka.hr/news/data/upimages/zrinska1_velika.jpgNa izbornoj skupštini Zajednice žena HDZ-a Župe dubrovačke „Katarina Zrinski“ održanoj u petak, 21,. rujna za dosadašnja predsjednica općinske organizacije Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Marina Sambrailo je dobila još jedan mandat predsjednice Zajednce. U novi  Općinski odbor: Perica Buić Jakobušić, Maja Klešković, Marija Jelić, Lidija Puljić Brzić, Nada Erceg, Branka Vukić, Irena Korda, Marija Knego i Marina Sambrailo. Na temelju liste kandidatkinja izaslanica za Županijsku izbornu skupštinu izabrane su Maja Bender, Nada Erceg, Marija Jelić, Nikolina Duper, Marina Sambrailo i Lidija Puljić Brzić.

Više...
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.