Obavijesti
Humanitarna akcija - "Podijelimo radost Božića"
Četvrtak, 13 Prosinac 2012 10:49

Još jedan u nizu predblagdanskih humanitarnih događanja, već tradicionalna akcija „Podijelimo radost Božića“ održat će se ovu subotu 15. prosinca  od 9 do 16 sati i u nedjelju 16. prosinca od 9 do 13 sati na Pilama u Dubrovniku. Paketi s prehrambenim  namirnicama  i higijenske potrepštine, ove će se godine  prikupljati  za stanovnike Gvozda, Vojnića, Gline i Čuntića u Sisačkoj biskupiji. Akciju organiziraju Biskupijsko vijeće za život i obitelj, Vijeće za mlade i Caritas Dubrovačke biskupije, Hrvatsko-kulturno društvo Napredak Dubrovnik te dubrovačka podružnica Hrvatskog katoličkog liječničkog društva.

Više...
 
Do 31.12. magistralom do Orsule do Ilijine Glavice uz semafore
Srijeda, 05 Prosinac 2012 11:16

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_razno/magistrala1212.jpgSukladno informacijama navedenim u jutrošnjem izvješću Županijskog centar 112 Dubrovnik u ovogodišnjem predblagdanskom razdoblju, te tijekom Božićnih i Novogodišnjih blagdana, Državnom cestom D-8 - magistralom poviše Grada, vozit će se uz regulaciju semafora. Naime, do 31. prosinca, između 8:30 i 17:00 sati, zbog sanacije pokosa državne ceste D8 Jadranske magistrale, između petlje Ilijina Glavica do odmorišta vidikovac Orsula, promet će ići naizmjeničnim propuštanjem vozila, uz regulaciju semafora.

Više...
 
Sveti Nikola dolazi u Spiona Land
Ponedjeljak, 03 Prosinac 2012 11:36

http://www.zupcica.hr/images/slike/marketing/sv_nikola_spiona_12.jpgProdajni centar Spiona Land je i ove godine odlučio nastaviti tradiciju darivanja pa će kako je to već i uobičajeno, na veselje brojnih mališana Sveti Nikola u četvrtak pohoditi Spiona Land koji je dugi niz godina poznat kao najveće okupljalište mališana i njihovih roditelja u Župi dubrovačkoj, ali i puno šire, povodom ovog djeci najveselijeg blagdana. Iz Spione poručuju; Draga djeco, dolazi nam Sveti Nikola, očekuje Vas puno regala !! Podijelite radost i veselje s nama !! Dolazak Svetog Nikole se očekuje oko 17 sati.

Više...
 
Došašće: Mise Zornice u svim Župama naše Općine
Nedjelja, 02 Prosinac 2012 06:18

http://www.zupcica.hr/images/slike/blagdani/crkve-sv.ana_mala2.jpgNakon prošlogodišnjeg uspješnog odaziva vjernika Brgata i cijele Župe dubrovačke i ove godine će se godine Svete mise Zornice služiti u crkvi Svete Ane na Brgatu, ali i o ostale dvije Župe naše Općine; u crkvi sv. Ilara u Mlinima i u  crkvi sv. Marije Magdalene u Mandaljeni. Zornice kroz vrijeme došašća u navedenim crkvama služit će se  svakog dana u 6 sati, osim nedjeljom, a počinju sutra, u ponedjeljak dan nakon prve nedjelje Došašća. Advent ili došašće - liturgijsko vrijeme priprave za Božić, svetkovinu Kristova rođenja, karakteristično je i po zornicama, ranim dnevnim misama, na kojima se okuplja veliki broj vjernika.

Više...
 
Zakon o oružju: 5.12. rok za dostavu podataka o liječniku
Petak, 30 Studeni 2012 11:13

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_razno/zakon_o_oruzju.jpgIz Policijske uprave Dubrovačko neretvanske obavještavaju građane koji imaju registrirano oružje, da su do 5. prosinca 2012. godine dužni obavijestiti policijsku upravu ili policijsku postaju o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite. Građani koji imaju registrirano oružje, a promijene izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite, dužni su o toj promjeni u roku od 60 dana izvijestiti policijsku upravu ili policijsku postaju o nastaloj promjeni.Građanima koji ne postupe kako je opisano, dakle ne dostave nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji podatak o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite, odnosno o promjeni izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite, ukinut će se oružani list, te oduzeti oružje.

Više...
 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.