Poglavarstvo
Radni sastanak Župana i ravnatelja Caritasa o Sigurnoj kući
Četvrtak, 13 Prosinac 2012 07:33

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/caritas-mediji2.jpgŽupan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s ravnateljem Caritasa Biskupije dubrovačke Robertom Ćibarićem razgovarao je o projektu gradnje Sigurne kuće.Naime, Ćibarić je županu izložio koncept projekta te zamolio Županiju da se uključi u njega. Župan je ponovio kako projekt Sigurne kuće ima podršku Županije te je dodao kako je od strane biskupa dubrovačkog Mate Uzinića došao prijedlog da se napravi udružena akcija Županije, Biskupije, Grada Dubrovnika i Zaklade „Blaga djela“  kako bi se, na sličan način kao i kod projekta uređenja Odjela za palijativnu skrb Opće bolnice Dubrovnik, realizirao i ovaj projekt.

Više...
 
Poziv stipendistima; Dostavite brojeve žiro računa
Ponedjeljak, 10 Prosinac 2012 22:21

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_poglavarstvo/stipendije2011-velika.jpgOpćina Župa dubrovačka je objavila obavijest kojom poziva sve ovogodišnji stipendisti da u najkraćem mogućem roku dostave fotokopije brojeva žiro računa koji glase na vlastito ime u Jedinstveni upravni odjel- Odsjek za društvene djelatnosti Općine Župa dubrovačka. Svečano potpisivanje ugovora održat će se u petak 21.prosinca u 10.00 sati. Podsjetimo, Općina Župa dubrovačka, prema zaprimljenim prijavama 127 učenika i studenta s područja Općine Župa dubrovačka za školsku odnosno akademsku godinu 2012./2013. odobrila je 80 stipendija, a dodatnim natječajem  temeljem Ugovora o donaciji OTP banke dodijeljeno je još 9 stipendija.

Više...
 
Općina objavila bodovnu listu stipendija dodatnog natječaja
Petak, 07 Prosinac 2012 13:38

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/stipendije.jpgOpćina Župa dubrovačka je objavila bodovnu listu stipendija - dodatnog natječaja temeljem Ugovora o donaciji OTP banke za stipendiranje učenika i studenata iz obitelji slabijeg imovnog stanja s područja Općine. Na raspisani natječaj  u kategoriji učenika prijavilo se osam kandidata, od kojih četiri ispunjavaju uvjete natječaja. U kategoriji studenata koji studiraju na području grada Dubrovnika prijavio se jedan kandidat koji ispunjava uvjete natječaja. U kategoriji  studenata koji studiraju izvan područja grada Dubrovnika  prijavilo se pet kandidata,  od kojih četiri ispunjavaju uvjete natječaja.

Više...
 
Ante Bačić novi predsjednik Mjesnog odbora Donji Brgat
Srijeda, 28 Studeni 2012 10:24

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_poglavarstvo/donji_brgat01.jpg Nakon provednih izbora za članove vijeća mjesnog odbora Donji Brgat načelnik Općine Župa dubrovačka, gosp. Silvio Nardelli, sazvao konstituirajuću sjednicu vijeća. Konstituirajuća sjednica vijeća mjesnog odbora Donji Brgat održana je dana 21. studenoga 2012. godine, a na istoj je jednoglasno za predsjednika Vijeća izabran gospar Ante Bačić, te je sukladno članku 16. Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora Općine Župa dubrovačka konstituirano vijeće mjesnog odbora Donji Brgat.

Više...
 
Objavljene bodovne liste stipendija za učenike i studente
Petak, 23 Studeni 2012 16:33

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_poglavarstvo/stipendije0611.jpgNa stranicama Općine Župa dubrovačka danas su objavljene Bodovne liste za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2012/2013. Podsjetimo Općinski načelnik Silvio Nardelli, raspisao je natječaj za dodjelu čak 80 stipendija u školskoj/akademskoj godini 2012/2013. Pravo na natjecanje za ostvarenje stipendije su imali redoviti učenici odlikaši 2, 3, 4. razreda srednje škole, studenti prve godine studija koji su u prethodnoj godini obrazovanja ostvarili odličan uspjeh, studenti druge, treće, četvrte i pete godine studija koji su u prethodnoj godini obrazovanja ostvarili vrlo dobar uspjeh, te studenti i učenici deficitarnih zanimanja dostavljenih od Zavoda za zapošljavanje.

Više...
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.