Radni sastanak Župana i ravnatelja Caritasa o Sigurnoj kući
Četvrtak, 13 Prosinac 2012 07:33

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/caritas-mediji2.jpgŽupan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s ravnateljem Caritasa Biskupije dubrovačke Robertom Ćibarićem razgovarao je o projektu gradnje Sigurne kuće.Naime, Ćibarić je županu izložio koncept projekta te zamolio Županiju da se uključi u njega. Župan je ponovio kako projekt Sigurne kuće ima podršku Županije te je dodao kako je od strane biskupa dubrovačkog Mate Uzinića došao prijedlog da se napravi udružena akcija Županije, Biskupije, Grada Dubrovnika i Zaklade „Blaga djela“  kako bi se, na sličan način kao i kod projekta uređenja Odjela za palijativnu skrb Opće bolnice Dubrovnik, realizirao i ovaj projekt.

 

Župan je kontaktirao Zakladu odnosno upravitelja Nikolu Obuljena koji je ustvrdio kako Zaklada ne može donositi odluke jer ne postoje tijela koja su za to ovlaštena. No, drži kako bi „rado razmislio o uključivanju u ovaj projekt“.

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.