Poziv stipendistima; Dostavite brojeve žiro računa
Ponedjeljak, 10 Prosinac 2012 22:21

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_poglavarstvo/stipendije2011-velika.jpgOpćina Župa dubrovačka je objavila obavijest kojom poziva sve ovogodišnji stipendisti da u najkraćem mogućem roku dostave fotokopije brojeva žiro računa koji glase na vlastito ime u Jedinstveni upravni odjel- Odsjek za društvene djelatnosti Općine Župa dubrovačka. Svečano potpisivanje ugovora održat će se u petak 21.prosinca u 10.00 sati. Podsjetimo, Općina Župa dubrovačka, prema zaprimljenim prijavama 127 učenika i studenta s područja Općine Župa dubrovačka za školsku odnosno akademsku godinu 2012./2013. odobrila je 80 stipendija, a dodatnim natječajem  temeljem Ugovora o donaciji OTP banke dodijeljeno je još 9 stipendija.

 

 


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 5 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.