Drugi poraz zaredom - Župa izgubila od Hajduka u Vela Luci
Utorak, 30 Listopad 2012 13:00

http://www.nk.zupa-du.com/wp-content/gallery/vela-luka/hajdukzupa6.jpgGostovanje u Vela Luci u 3.kolu 1. Županijske nogometne lige koju vodi Povjerenik HNS-a Ante Plazibat završilo je novim porazom nogometaša Župe - drugim u tri utakmice. Nakon što je prvo poluvrijeme proteklo u igri na sredini bez većih prilika za postizanje gola, početak drugog je riješio pitanje pobjednika ove utakmice. Župa je prva imala priliku doći u vodstvo već u 47. minuti kada je za gostujuću momčad dosuđena najstrožima kazna, međutim udarac Marija Benića s bijele točke brani golman Hajduka Stipković. Kazna zbog promašenog jedanaesterca stiže već u sljedećoj 48. minuti. Domaćin iz protunapada dolazi u vodstvo, a samo osam minuta kasnije Hajduk korist pad koncentracije Župe, te iz novog protunapada povećava na 2:0.

Dvije minute kasnije, u 58. momčad iz Čibače pogotkom Boža Menala uspijeva smanjiti rezultat, ali to je bilo sve što je Župa postigla do kraja utakmice.

U ostalim susretima trećeg kola, Metković je na domaćem terenu pobijedio Croatiju sa 4:2, dok je Gusar u Kominu deklasirao SOŠK-a iz Stona rekordnom pobjedom 11:0!

Nakon tri kola, Velolučani su u vodstvu sa stopostotnim učinkom od 9 bodova. Župa dubrovačka je sa tri boda iz isto toliko utakmica na i gol razlikom 6:6 na trećem mjestu. U 4. kolu u nedjelju, 4. studenog s početkom u 14 sati u Čibači će igrati Župa dubrovačka i Metković.

izvor; markopolosport.net


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.