Vlaho Bogoje pobjednik prvog Tenis turnira za amatere
Utorak, 02 Listopad 2012 08:38

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_sport/tenis_turnir_12.jpgU Tenis centru Dubrovnik u Gospinom polju je završen prvi Turnir u tenisu za amatere i rekreativce s područja Župe dubrovačke. U tjednu prepunom odličnog tenisa, fair play igre i ugodnog druženja sudjelovao je 21 natjecatelj amater. Ugodno je bilo vidjeti kako je tenis okupio ,ne samo župske igrače nego i mnoštvo župskih navijača i ljubitelja ovog bijelog sporta koji su ih bodrili. Prvi pobjednik Župa 2012 je Vlaho Bogoje koji je u finalu prepunom odličnih poteza i borbe za prvi epitet župskog igrača pobijedio Lukšu Lukšića sa rezultatom 6:3, 6:2.  U polufinalu je Bogoje pobijedio Nikšu Mišića, a Lukša Lukšić je finale izborio pobjedom nad Matijom Bulumom. Svi igrači koji su izgubili prva dva kola  počeli su novi turnir tzv. neUtješni.

 

Prvi finalist tog turnira je Mateo Delić koji je u polufinalu pobijedio Luku Hermana sa 6:1, 6:2,a  drugi finalist Silvio Savinović u polufinalu  je bio bolji od Željka Perutine sa 7:6, 6:4. Finale neUtješnog turnira će se odigrati danas poslijepodne. Nadamo se da će ovaj turnir amatera rekreativaca nakon velike zainteresiranosti postati dugogodišnja sportska tradicija .

Katarina Barović


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 7 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.