Aikido tečaj za početnike u dvorani u Kuparima
Utorak, 25 Rujan 2012 09:34

http://www.zupcica.hr/images/slike/2010_sport/aikido0910.jpgKi Aikido klub Dubrovnik i ove godine organizira aikido tečaj za početnike koji će se održavati u dvorani u Kuparima od 2. listopada do 20. prosinca 2012. Termini održavanja treninga su utorkom i četvrtkom od 20:00 do 21:30. Nakon završenog tečaja svi zainteresirani mogu nastaviti vježbati u redovitim terminima rada kluba. Cijena tečaja je 300 kn (cijeli tečaj), a  iznos je moguće platiti u tri rate. Početnici zainteresirani za aikido tečaj mogu se javiti i predbilježiti na broj 098-272-099 ili dolaskom u Klub na trening.  Ki Aikido klub Dubrovnik je registriran kao športska udruga u svibnju 2001. godine, te od tada kontinuirano radi održavajući redovite treninge i organizirajući seminare. Klub broji dvadesetak redovitih članova.


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.