Tenis turnir "Župa 2012" za župske amatere - rekreativce
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012 09:36

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_sport/tenis_zupa2012.jpgTenis klub Župa dubrovačka ovaj tjedan, od 25. do 30. rujna, na terenima TC Dubrovnik u Gospinom polju organizira turnir za amatere - rekreativce na kojem pravo sudjelovanja imaju isključivo rekreativci s prebivalištem u Župi dubrovačkoj. Turnirska prijavnica iznosi 100 kuna, a prijave se primaju još danas (24.rujna) do podne na mob. 099 331 0199. Početkom 2000. godine na tenis terenima Hotela Orlando organizirana je škola tenisa, koja je dvije, tri sezone okupljala župsku djecu i mladež . Unatoč interesu , a zbog neadekvatnih infrastrukturnih uvjeta, ista se ugasila. Sada, nakon 10 godina pod vodstvom Tenis kluba Župa dubrovačka pojavila se nova inicijativa za novi početak iniciran od ljubitelja tenisa.

Debitantska akcija je turnir za amatere, rekreativce i sve ljubitelje bijelog sporta sa područja Općine Župa dubrovačka. Tenis klub Župa dubrovačka polaže nade da ce uskoro moći djeci iz Župe omogućiti treniranje u svome mjestu, da ne moraju odlaziti u Grad u želji za bavljenjem ovim sportom. Primarni cilj je već ove zime pokrenuti školu tenisu za najmlađe u našoj općini !


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.