Humanitarni malonogometni turnir Župskih mjesta
Četvrtak, 20 Rujan 2012 22:38

http://www.zupcica.hr/images/slike/2009_sport/mnturnir2.jpgPočetkom listopada Župa dubrovačka dobiva još jedan malonogometni događaj - Turnir Župskih mjesta. Turnir, sličan Turniru sela u Konavlima koji je u samo četiri godine održavanja stekao veliku popularnost i prerastao u spektakl, će se igrati u dvorani u Kuparima, a počinje 8. listopada. Pravo nastupa imaju svi mještani Župe dubrovačke. Prijave se primaju na telefon 099 8341624, a uplata po ekipi iznosi 400 kn. Jedno mjesto može prijaviti i više ekipa. Cjelokupan prihod ovog turnira će ići u humanitarne svrhe. Najbolje ekipe i pojedinci bit ce nagrađeni peharima i nagradama iznenađenja. Već prvog dana od najave turnira, stigle su prijave za šest ekipa. Koja su mjesta do sada prijavila momčad, možete vidjeti na Facebook stranici turnira.

FACEBOOK STRANICA TURNIRA


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.