Plenum klubova 1.ŽNL u Stonu bez predstavnika Župe
Srijeda, 12 Rujan 2012 20:39

http://www.zupcica.hr/images/slike/2009_sport/zupacro09-2.jpgNogometni klubovi u najjužnijoj županiji još jednu sezonu počinju s nesređenim stanjem oko vodstva Županijskog saveza. Nakon što su u prošli mjesec dana održane dvije po okupljenim skupštinarima različite Skupštine (jedna u Kominu na kojoj je za Predsjednika izabran Mate Dugandžić, a druga u Dubrovniku koja je dala podršku prije izabranom Tomislavu Jurjeviću) u Stonu je održan Plenum klubova 1.i 2.ŽNL na koji su bili pozvani su bili svi klubovi bez obzira na struju koju podržavaju. Kako doznajemo, u Ston su došli samo predstavnici klubova podržavaju Jurjevićevu stranu, pa sukladno navedenom predstavnici N.K. Župa dubrovačka, za koju je poznato da pripada dijelu klubova okupljenih na skupštini u Kominu, nisu bili na ovom Plenumu.


Tako okrnjeni Plenum je donio odluku da novoj sezoni 1.ŽNL čini 10 klubova;

Bivši četvrtoligaši ( iz ukinute 4.HNL jug podskupine C): Župa dubrovačka, Gusar Komin, Maestral Krvavac, Slaven Gruda, Metković i Croatia Gabrile, te četiri kluba iz prošlogodišnje 1.ŽNL: Grk Potomje, Hajduk 1932 Vela Luka, Dubrovnik 1919 i Orebić. Natjecanje u ovoj ligi bi trebalo početi 23.rujna.

- Svi klubovi sa područja županije su bili pozvani u Ston, jer oni i njihovi nogometaši su najvažniji, sve drugo je nevažno. Unatoč razlikama u tumačenju legalnosti dviju Skupština, ne smije dogoditi da stotine nogometaša i ljubitelja nogometa s ovog području ostanu bez natjecanja - rekao je Dragan Vučković koji će biti Povjerenik lige.

Ostaje vidjeti hoće li se do 23.rujna naći zajednički jezik kako bi konačno počelo natjecanje u 1.ŽNL Dubrovačko neretvanskoj, ili će se u najjužnijoj županiji i dalje voditi rasprave koja je skupština legalna a koja ne, dok u drugim županijama već odavno traju natjecanja na nogometnim terenima.

Izvor; Marko Polo Sport.net


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.