Raspuštena podružnica HSP-a Župa dubrovačka
Četvrtak, 03 Svibanj 2012 07:05

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_razno/bozooo-hsp.jpgHrvatska stranka prava podružnica Župa dubrovačka na svom izvršnom odboru održanom 02. Svibnja 2012 godine donijela je odluku o raspuštanju izvršnog odbora HSP-a Župa dubrovačka. O tome je kasno sinoć priopćenjem izvijestio dosadašnji predsjednik HSP-a Župa dubrovačka Božo Miletić, koji kao razlog ovakvoj odluci navodi loše vođenje stranke od strane samog vrha HSP-a, te "slugansku politiku povjerenika HSP-a za našu županiju Mladena Jurkovića", što se prema navodima predsjednik župskog HSP-a u ostavci, moglo vidjeti na namještenom izbornom zboru za mjesto predsjednika Županijskog vijeća HSP-a za Dubrovačko neretvansku županiju.

 

 

- Povjerenik Jurković nije dopustio već samo jednu kandidaturu njemu podobnog dr. Kravara, a očito sve po uzoru na vrh stranke. Jedno od temeljnih načela HSP-a je pravo na život, a izborom sedamdeset petogodišnjeg ginekologa za mjesto predsjednika ŽV HSP-a, to načelo je abortirano. ( lat. abruptio graviditatis) - navodi Miletić

- Opće je poznato da svaki čovjek teži ka pozitivnim rezultatima, kako u sportu, ljubavi, životu tako i u politici, ali nažalost u HSP-u pozitivni rezultati ne mogu doći do izražaja jer u novijoj povijesti stranke vidljivo je da caruju isključivo negativni rezultati. Predsjednik HSP-a Župe dubrovačke raspušta izvršni odbor podružnice, te i dalje ostaje na pravaškoj cesti kao i na cesti ujedinjenja pravaša - zaključuje na kraju priopćenja predsjednik župskog HSP-a u ostavci.


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.