Noćas prelazimo na zimsko računanje vremena
Subota, 27 Listopad 2012 10:16

http://www.zupcica.hr/images/slike/2009_razno/svjetla.jpgNoćas u tri sata prelazimo na noćno računanje vremena. U tri će sata kazaljke treba pomaknuti sat unazad što znači da ćemo noćas spavati sat dulje. Nakon završetka ljetnog razdoblja računanja vremena, prema članku 102. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od sutra je ponovno obavezno paljenje svjetala na vozilima i tijekom dana. Vozačima koji to zaborave prijeti kazna od 300 kuna. Vraćanjem sata na zimsko računanje vremena električna energija će se obračunavati prema višoj tarifi u razdoblju od 7 do 21 sat, a prema nižoj tarifi noću, od 21 do 7 sati.Povratak na ljetno računanje vremena čeka nas tek u zadnjem vikendu ožujka sljedeće godine.


 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.