Zvijezde klasične glazbe u nedjelju nastupaju u Postranju
Srijeda, 08 Kolovoz 2012 20:54

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/martinovici12a.jpgPovodom proslave Blagdana Velike Gospe u Martinovićima će se i ove godine održati koncert klasične glazbe na kojem će nastupiti poznata imena tog glazbenog žanra; pijanist Alberto Frka, violinistica Đana Kahriman, flautistica Đive Franetović Kušelj, te mezosopranistica Sofija Cingula, koju su Postranjani i ostali Župljani imali priliku upoznati na prošlogodišnjem koncertu na Bravinjcu, isto kao i mladu hrvatsku sopranisticu Margaretu Klobučar koja još jednom dolazi u Postranje. Koncert klasične glazbe, na kojem će posjetitelji imati priliku vidjeti i čuti vrhunske glazbenike nagrađivane na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima, održat će se u Martinovićima u nedjelju 12. kolovoza s početkom u 21 sat. Ulaz je slobodan.

 

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/martinovici12a.jpg


 

 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.