Nastup Subrenuma na prvoj večeri Aklapela festivala (VIDEO)
Subota, 14 Travanj 2012 17:54

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/aklapela130412-00.jpgKlapski doživljaj kakav se rijetko može iskusiti u Dubrovniku imali su prilike čuti i vidjeti brojni posjetitelji kazališta Marina Držića koji su petak, 13. travnja unatoč kišnom vremenu prisustvovali prvom koncertu Festivala Aklapela. Prvu festivalsku je otvorila župska klapa Subrenum pjesmom "Ponoć je mila moja majko" koju je zapisao i obradio Janez Vlašić.  Uz Subrenum su nastupile klape Luka, Tragos, FA Linđo i Vinčace koje su uz živu scenografiju, odnosno prisutnosti  i izmjenama na pozornici prenijele publici atmosferu dalmatinskih volata i kaleta, autentičnih mjesta gdje je klapska pjesma nastala. Subrenum se predstavio s još tri pjesme, od kojih dvije - Ruko moja što si takla i Sušna zivka na škoju, donosimo u videozapisu.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/aklapela130412-00.jpg


http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/aklapela130412-00.jpg


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.