Četvrta godina plesnog tečaja voditelja prof. Joza Serdarevića
Petak, 13 Travanj 2012 17:19

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/jozo_seldarevic.jpgU ponedjeljak  16.travnja već četvrtu godinu za redom počinju sati plesa u dvorani stare zgrade osnovne škole na Kantulama. Voditelj tečaja je, profesor Jozo Serdarević, koji ima dugogodišnje iskustvo, tako da svi polaznici bez teškoća i lako uče prve plesne korake. Prošlih godina tečaj je polazilo dosta polaznika  od najmlađe dobi  pa sve do 60 godina. Njihovo plesno predznanje je bilo također različito, od onih totalnih početnika pa do onih koji relativno dobro plešu i imaju neko predznanje. Neki dolaze u paru, dosta njih sami, ali to ionako nije bitno, jer se u plesu svi izmjenjuju, a dosta se toga uvježbava bez para. Sve u svemu dva sata dobre zabave.

 

Uče se plesovi koji se inače plešu na raznim zabavama, svadbama, plesnjacima ili disco klubovima, dakle valcer, Cha, cha,cha, Rock'n'roll, disco-slobodni stil i ostali.
Pozivaju se svi zainteresira da dođu, jer neće požaliti. Dobro će se zabaviti, naučiti plesne korake, dobiti na samopouzdanju i otkriti glazbu i kretanje uz nju.
Dakle svaki ponedjeljak i petak u 20,15 sati.
Tečaj traje mjesec i pol i nikad nije kasno za uključiti se.
Ako još nešto nekoga zanima u svezi tečaja plesa neka se obrati gosparu Miranu Miloslaviću – mob.098 9030133


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.