Promocija knjige "Grad u điru" Borisa Njavra
Srijeda, 22 Veljača 2012 22:53

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/borisnjavro13022011.jpgU subotu, 25. veljače u 11 sati ujutro u Kino dvorani VISIA 3D samostana Sveta Klara održati će se promocija knjige Grad u điru, autora Borisa Njavra. Knjigu Grad u điru objavila je pred Novu godinu udruga Nazbilj, a knjiga je to razgovora s 220 naših znanih i manje znanih sugrađana, priča o njima, ali i priča o našem Gradu, na  500 stranica s puno zanimljivih fotografija. Knjigu je grafički uredio i priredio Nedim Meco, tiskana je u Printeri u Zagrebu, a veliku pomoć izdavaču Udruzi Nazbilj pružila je između ostalih  Općina Župa dubrovačka. Promociju će voditi Sebastian Seba Vukosavić, dijelove razgovora s čeljadi Grada iz knjige čitat će članovi Glumačke družine Kolarin.

 

Na velikom ekranu vrtjet će se kolaž fotografija svih sugovornika, kao i starih ali i novih slika Grada, koje je osmislio i priredio Miro Bronzić, o knjizi će govorit Vedran Benić i Tomislav Šuljak, a zasvirat će Jakša Zedniček i kćer mu Ivana.


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.