Ultimi od Karnevala kroz Župu; Maškarani "Općinari"
Utorak, 21 Veljača 2012 15:23

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_zabava/opcinari_ultimi00.jpgNa današnjoj tradicionalnoj maškaranoj povorci UKŽD-a kroz Župu zabilježena je nesvakidašnja fotografija koju su mnogi odmah nazvali povijesnom. Naime, iako od osnutka Općine, općinski poglavari karnevalsku povorku na Ultime dočekivaju zdravicama, ove su godine to po prvi put učinili maškarani, naravno na čelu s načelnikom Nardellijem. Bilo je i onih, poput direktora Groblja Dubac, gospara Iva Lise koji su "maškarani prisilno". Uz pohvale općinarima za maškarani doček povorke, odmah su (kako i priliči karnevalu) na njihov račun krenule i šale, pa se između ostalog moglo čuti da je ovakvo "ponašanje"  znak da je i u karnevalu "sve pošlo k vragu".

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_zabava/opcinari_ultimi00.jpg


http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_zabava/opcinari_ultimi00.jpg


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.