Najhladnije jutro - osvanuo i prvi led
Ponedjeljak, 10 Prosinac 2012 09:12

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/ledeno_jutro10122012_01.jpgIako meteorološka postaja u Mandaljeni kao najnižu temperaturu bilježi 1.6° Celzijevih stupnjeva jutros u 4:46 sati, u većem dijelu Župe osvanuo ledeno jutro. Prometnice su većim dijelom suhe, ali ipak potreban oprez jer na pojedinim mjestima ima leda, kao što je slikom zabilježeno na Brašini. Zima kalendarski još nije ni počela, a prema prognozama nas očekuje izuzetno hladan tjedan. Tijekom dana će puhati umjerena do jaka bura, popodne se očekuje naoblačenje i kiša uz temperature između 4 i 8 stupnjeva, dok bi se u noći s utorka na srijedu živa u termometru mogla spustiti i do - 5°C.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/ledeno_jutro10122012_01.jpg


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.