http://www.zupcica.hr/images/slike/marketing/marketing-ljeto.jpg
Djeca Doma Maslina posjetila Brgat i Postranje
Nedjelja, 09 Prosinac 2012 19:11

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/dom_maslina_brgat09122012.jpgNa drugu Nedjelju došašća djeca dubrovačkog Doma Maslina u pratnji ravnateljice i djelatnica Doma, posjetila su Župe Brgat i Postranje te sudjelovala na župnim Sv. Misama. Prije početka svetih misa djeca su izvela prigodni program o svetom Nikoli, kojim su oduševili sve prisutne vjernike. Podsjetimo, Župe Brgat i Postranje su podrzale zakladu Hrvatske pošte "Dobri ljudi djeci Hrvatske" koja se brine o pronalasku dobrotvora za plaćanje police životnog osiguranja štićenika domova diljem Hrvatske. Vjernici Brgata i Postranja pojedinačno ili zajednički mjesečno uplaćuju sredstva za jednog dječaka s otoka s područja naše županije. Nakon svetih misa Sv. Nikola je darivao prisutnu djecu dovezavsi se na originalan način, na traktoru.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_aktualno/dom_maslina_don_robert_00.jpg

slika iz arhive - dodjela zahvalnica Doma Maslina - ožujak 2012


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.