http://www.zupcica.hr/images/slike/marketing/marketing-ljeto.jpg
Pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole
Subota, 08 Prosinac 2012 13:37

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/sastanak_vrtic_skola_03.jpgU srijedu, 05. prosinca, u Velikoj Vijećnici zgrade Općine održan je sastanak za roditelje djece koja će sljedeću godinu krenuti u prvi razred osnovne škole. Na početku sastanka o razvojnom područjima zrelosti djeteta za polazak u školu roditeljima je govorila pedagoginja župskog dječjeg vrtića Marija Jelić, a učiteljice Osnovne škole „Župa dubrovačka“ su govorile o najčešćim poteškoćama s kojima se susreću i dale smjernice roditeljima što raditi u sljedećem periodu i prve dane kad djeca krenu u školu. Cilj ovog druženja bio je produbiti suradnju vrtića i osnovne škole, te informirati roditelje o aspektima zrelosti djeteta za polazak u školu.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/sastanak_vrtic_skola_03.jpg


http://www.zupcica.hr/images/slike/2012foto/sastanak_vrtic_skola_03.jpg


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.