Humanitarni koncert "Tko daje ♥ ima ♥♥♥"
Srijeda, 05 Prosinac 2012 21:32

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011foto/zup22.jpgTko daje ♥ ima ♥ naziv je velikog humanitarnog koncerta koji će se održati u srijedu 12. prosinca s početkom u 18 00 sati u prostoru Osnovne škole Župa dubrovačka ('Nove škole'). Nastupit će, Klapa Subrenum, FA Linđo i Klapa Kaše, dok je za cijelu organizaciju koncerta zaslužna Udruga Hvala što postojiš u suradnji s Osnovnom školom Župa dubrovačka, odgojnim skupinama „Kolibrići“, „Školjkice“ i „Cicibani“ Vrtića Župa dubrovačka, darivateljima krvi, te udrugama Kurenat i Fun H2O. "Radujemo se koncertu u jer činimo dobro djelo onima kojima je to potrebno. Sama inicijativa za organizaciju koncerta proizašla je iz stvarne potrebe da se pomogne jednoj župskoj obitelji“.

Ovim putem zahvaljujemo FA Linđu, Klapi Subrenum i Klapi Kaše što su se odazvali na naš poziv i na taj način pokazali kako imaju veliko srce kao i svima koji sudjeluju i pomažu nam u organizaciji“ , rekao je Antun Žeravica, predsjednik udruge Hvala što postojiš.
Predviđeno trajanje koncerta je dva sata, a cijena ulaznice iznosi 20kn.


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.