"Hvala što postojiš"; Oko 140 davatelja prikupilo 94 doze krvi
Četvrtak, 29 Studeni 2012 22:39

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/darivanje_krvi_zupa.jpgŽupski darivatelji krvi okupili su se ovaj tjedan na još jednoj Akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Župi dubrovačkoj. Isto kao i prethodnih nekoliko akcija u organizaciji "Udruge Hvala što postojiš" i ova je bila podijeljena u dva dana, u utorak i danas (četvrtak), na istom mjestu na trećem katu zgrade Općine u Srebrenom. Kao i u svakoj akciji dosada, ponovno su postignuti zavidni rezultati, koji su još jednom dokazali da župski darivatelji spadaju u sam vrh aktiva i udruga darivatelja u državi. Od oko 140 davatelja koliko ih je prisustvovalo akciji, prikupljeno je 94 doze životne tekućine.

 

- Što više reći. Hvala Svima :)))) opet je nekako lakše živit kad znaš da čovjek nije zaboravio čovjeka!- naveo je na svom Facebook profilu voditelj "Udruge Hvala što postojiš" Antun Žeravica.

 


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.