Štrajkalo 76% djelatnika župske Osnovne škole
Četvrtak, 29 Studeni 2012 14:01

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/os_zupa_29112012_01.jpgDanašnjem štrajku upozorenja prosvjetnih radnika pridružila se i većina djelatnika Osnovne škole Župa dubrovačka. Štrajkalo je 76% djelatnika župske škole, a radilo je tek njih osam. Prema informacijama koje smo dobili od ravnateljice škole gospođe Anke Šutalo, danas je u učionice došao tek manji broj učenika za koje su organizirana tri školska sata u predmetnoj nastavi, dok u razrednoj nastavi nitko od učitelja nije radio, te je za manji broj učenika prvog i drugog razreda koji su došli u školu organiziran boravak u školskoj dvorani.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/os_zupa_29112012_01.jpg

Štrajka se u gotovo svim osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj, a štrajk je danas organiziran i u znanstvenim ustanovama i zdravstvenom sustavu. Matica hrvatskih sindikata i Hrvatski školski sindikat Preporod organizirali su jednodnevni štrajk upozorenja zbog otkazivanja Temeljnog kolektivnog ugovora (TKU) za javne službe, najave ukidanja dodataka na plaće, smanjivanja sredstava za obrazovanje i znanost u državnom proračunu, smanjivanja plaća učiteljima i nastavnicima.

 

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kultura/os_zupa_29112012_01.jpg


 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.