http://www.zupcica.hr/images/slike/marketing/marketing-ljeto.jpg
I u Župi večeras Vukovar svijetli
Subota, 17 Studeni 2012 23:01

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/zupa_vukovar_svijetli00.jpgU sjećanju na najteže dane u povijesti Hrvatske uz želju da se ne nikad zaborave, Župljani su i ove godine zapalili svijeće večer uoči 18. studenoga, dana pada Vukovara. Svijeće su kao i u mnogim gradovima i mjestima Hrvatske, zapaljena u ulici koja nosi ime grada heroja, a večeras ih je najviše bilo ispred zgrade Općine i Dječjeg vrtića "Župa dubrovačka". Svijeće su zapaljene i na Putu dr. Ante Starčevića ispred nove zgrade Osnovne škole Župa dubrovačka, te na balkonima, taracama i ispred mnogih privatnih kuća širom naše Općine. Akcija “I u mom gradu Vukovar svijetli” prvi puta je organizirana 1999. godine, u Splitu, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i športa.

Tom prigodom splitsku Vukovarsku ulicu obasjalo je svjetlo 10.000 svijeća. Od 1999. lampioni se tradicionalno pale u mnogim gradovima Hrvatske u spomen na Vukovar i sve njegove junake.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/zupa_vukovar_svijetli00.jpg

slika; Marina Topalović (Facebook)


http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/zupa_vukovar_svijetli00.jpg


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.