http://www.zupcica.hr/images/slike/marketing/marketing-ljeto.jpg
Župljani o presudi; Pobjeda Hrvatske države i naroda
Petak, 16 Studeni 2012 21:36

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/stradun_generali01.jpgGenerali Gotovina i Markač stigli su danas popodne Vladinim zrakoplovom u Zagreb gdje ih je na Trgu Bana Jelaćića  dočekalo, te burnim pljeskom i klicanjem pozdravilo više desetaka tisuća građana. Slavilo se danas tijekom popodneva i večeri diljem hrvatske - bakljade, vatromet, pjesma i veselje mogli su se doživjeti na svakom koraku. Reakcije na presudu stižu sa svih strana. Župan Nikola Dobroslavić je rekao kako je istina pobijedila i podsjetio  na svoju izjavu izrečenu nakon prvostupanjske presude kada je uz ostalo rekao da svaki narod ima pravo na slobodu i to pravo ne može mu dovesti u pitanje nikakva odluka nikakvog suda. Donosimo prve reakcije načelnika Općine i nekoliko naših sumještana nakon čitanja presude.

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/stradun_generali01.jpg


Silvio Nardelli:

Osobno nisam očekivao ovakav ishod svih događanja. Svi smo sretni i zadovoljni. Ovo je ne samo pobjeda generala Gotovine i Markača već pobjeda Hrvatske države i naroda.


Đuro Lonza:

A što reći? Nitko nije sretniji od nas. Danas je definitivno završio rat u Hrvatskoj. Dosad je sve bilo ovako, onako, ali ovo danas je definitivno. I naravno, svi smo ponosni zbog toga.


Nikola Bogoje:

Od ovoga se nije bolje događalo.


Miše Miloslavić - Lećak:

Rat je danas gotov. Znači, moramo vjerovati u sudove jer pravda je spora, ali je dostižna .


Petar Vuletić:

Konačnu odluku smo čekali predugo. Ovo je potvrda naše pobjede u kojoj je stvorena Hrvatska sloboda. Držim da je ovo veliki dan za Hrvatski narod


don Robert Čibarić:

Cjelodnevne suze radosnice govore o neopisivoj radosti moga srca, a svakoga koga sam susreo i čuo su mi rekli da su im potekle suze nakon sto su čuli oslobađajucu presudu! Večeras sam s mještanima Buića imao čast upaliti svijeće i izmoliti zahvalnu molitvu Bogu koji nas je ujedinio u ovome teškom i posljedično radosnom trenutku!


http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_kroz_zupu/stradun_generali01.jpg


 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.