DUBROVAČKI VJESNIK; Upitno samozapaljenje autobusa
Subota, 10 Studeni 2012 22:31

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_crna/izgorio_autobus_cibaca_01.jpgZahvaljujući izuzetno brzoj intervenciji vrijednih vatrogasaca DVD-a Župa dubrovačka, vatra koja je izbila u unutrašnjosti turističkog autobusa jedne dubrovačke tvrtke nije se proširila na obližnji kiosk i objekte u naselju Čibača. Autobus je bio parkiran kraj nogometnog igrališta, a do izbijanja požara došlo je pred zoru, u utorak 6. studenoga oko 2,30 sati. Župski su vatrogasci kratko po dojavi žurno izašli na požarište i vatru ugasili već oko 3,10 sati, do kada je autobus ipak u znatnoj mjeri oštećen. Policijski su inspektori zajedno s protupožarnim inspektorom ujutro obavili očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok izbijanja vatre kvar na električnim instalacijama.

No, sumnju na takvu mogućnost baca činjenica kako je nepoznata osoba na istom autobusu, upravo na istoj lokaciji, nedavno polomila čak devet bočnih stakala i prednji dio vozila. Sumnju u moguće samozapaljenje povećava i zanimljiva činjenica kako su na tom autobusu akumulatori navodno stari, a na parkingu je prethodno proveo devet dana.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a policija će provjeriti i osobu na koju se sumnja da je izazvala požar.


Ahmet Kalajdžić - Dubrovački Vjesnik, subota 10.11.2012.g.


 

 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.