RTL TELEVIZIJA; Idu li Kupari Turcima? (VIDEO)
Petak, 28 Rujan 2012 20:25

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011_mediji/kupari_goricina01.jpgPrvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u Turskoj dogovara prodaju atraktivnog zemljišta kod Dubrovnika. Nakon punih 15 godina nekorištenja, uskoro bi trebala krenuti privatizacija hotelskog kompleksa Kupari. Radi se o kompleksu kod Dubrovnika s vrlo velikim potencijalom, a za njega se navodno zanimaju investitori iz Turske. Ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić za RTL Danas komentirao je prodaju Kupara tijekom službenog posjeta Turskoj. "Kako su oni pokazali interes za kupnju cijelog kompleksa na području koje ima vrlo veliki potencijal, neposredno blizu Dubrovnika, za izgradnju novog kongresnog centra i hotela s preko tisuću kreveta, dogovorili smo se da bi bilo korisno da dođemo ovdje sa delegacijom da vidimo već postojeće izgrađene hotele koje oni vode u Antaliji", kazao je Čačić.


Autor: RTL Televizija

 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.