Teška prometna nesreća u usjeku između Dupca i Vidikovca
Subota, 15 Prosinac 2012 15:47

http://www.zupcica.hr/images/slike/2011foto/sudar_vidikovac091012_10.jpgDanas rano popodne oko 13:50 sati na Dupcu u usjeku iznad skretanja za stari put kroz Orsulu, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su, kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđene dvije osobe. u sudaru su sudjelovala dva vozila, Opel Corsa i WW Polo. Neslužbeno, vozačica Corse koja se kretala iz pravca Dubrovnika prema Župi je vozačica izgubila nadzor nad vozilom te udarila u stijene usjeka. U tom je trenutku iz istog smjera naišlo vozilo WV Polo i udarilo u Corsu. Za pomoć medicinskom osoblju na mjesto događaja su stigli i Dubrovački vatrogasci, promet se odvija otežano, jednim prometnim trakom.


 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.