Tradicionalni malonogometni turnir "upa 2011" je ušao u drugi tjedan. Na turniru koji se odigrava na igralištu ispred stare škole na Kantulama sudjeluje 19 ekipa koje su podijeljene u 5 skupina (4 skupine po 4 mom?adi i jedna od tri). U ovom izvješ?u donosimo rezultate utakmica odigranih od srijede 03. kolovoza do subote 06. kolovoza. Danas završavaju utakmice po skupinama a u osminu finala prolaze po prve tri ekipe iz svih skupina i najbolja ?etvrtoplasirana ekipa. Osmina finala je na rasporedu u srijedu i ?etvrtak (10. i 11. kolovoza), pa slijede?e izvješ?e objavljujemo u petak, kada ?emo znati imena ?etvrtfinalista turnira.
rezultati srijeda 03.08.
MOJ BALKON-TOTALNI AMATERI (ex.osojnik) 2-5 PO LITRE PIVE-ORLOVI LOPATARI 3-1 PLAT-MONTOVJERNA 3-6 rezultati ?etvrtak 04.08.
NAJLON ?ESA-C.B.MALIŠ 0-3 SOLAR TERME-PIZZERIA UPAHO 4-8 2 LEALJKE I 1 SUNCOBRAN-OMBLA 3-6 KGM DICEGLIE(ex.trg.butjeri?)-MNK CAVTAT 4-3 petak je bio slobodan dan rezultati subota 06.08.
PO LITRE PIVE-PLAT 1-3 MOJ BALKON-MALE BARE 1-1 TOTALNI AMATERI (ex.osojnik)-?IBA?A 2-3 ORLOVI LOPATARI-MONTOVJERNA 5-8
raspored za pon.08.08.(posljednji dan skupina)
OSOJNIK-MALE BARE KGM DICEGLIE(ex.trg.Butjeri?)-C.B.MALIŠ 2 LEALJKE I 1 SUNCOBRAN-PIZZERIA UPAHO MOJ BALKON-?IBA?A
ZAHVALA SPONZORIMA TURNIRA: op?ina upa dubrova?ka, Ankora d.o.o. rest.Orhan, Croatia osiguranje, upanija Dbk-Neretvanska, poliklinika Glavi?, Cavalho, pizzeria up?ica Soline, pekara Mare, rest.Paradiso Mlini, Gas promet Beni?, pizzeria Flamingo Mlini, pekara Lasi? Soline, Lovorno d.o.o. Zvekovica, c.b. Catamaran Srebreno, c.b.Kolarin Srebreno, Perfectum shop ,pizzeria upaho, konoba King Plat, rest.Portun Srebreno, c.b.Fontana Babin kuk |