|
Srijeda, 28 Listopad 2009 21:47 |
 Bo?ari Hidroelektrane u 14. kolu gostovali su u Buzetu gdje su poraeni rezultatom 18-6. Ovim porazom pali su na zadnje mjesto i u preostala 4 kola slijedi gr?evita borba za opstanak. Predstoje?i vikend je pauza u prvenstvu, u 15. kolu Hidroelektrana ?e opet u goste, ovaj put u Imotski. U tijeku su pojedina?na natjecanja prvenstva Hrvatske u seniorskom konkurenciji. U disciplini blianja i izbijanja u krug poznato je najboljih 5 koji ?e razigravati sa najboljih 3 sa podru?ja Neretve i tako ?e se dobiti najbolji u upaniji koji ?e sudjelovati na završnici prvenstva Hrvatske koje ?e se odigrati 06.12.2009. u Istri.
U ovoj disciplini natjecalo se 24 bo?ara, a plasman me?u 5 najboljih sa podru?ja Dubrova?kog dijela upanije su:
Ivo Butrica (He Dubrovnik), Vido Beusan (Rijeka), Ne?o Bogoje (upa Dubrova?ka), Mato Batini? (Groma?a) i Stanko Matkovi? (Groma?a).
Sa podru?ja upe Dubrova?ke me?u 8 najboljih još su se plasirali Nikola Sambrailo (Postranje) i Luko Kelez (Postranje). Na natjecanju još su sudjelovali: Damir Ili? (Rijeka), Stijepo Knego (Donji Brgat), Mateo Hai?man (upa Dubrova?ka), Mato Kesovija (Rijeka), Nikola eravica (Rijeka) i Pero Kolendi? (Donji Brgat).
Zapo?ela su natjecanja u disciplinama parovi klasi?no i pojedinac klasi?no.
Pripremio; Luko Hendi?
|