Dan neretvanske kuhinje u Spioni i Taverni u Platu
Nedjelja, 18 Siječanj 2009 19:54
neretva u spioniNeretvanski brodet od jegulja s purom, Pohane žabe s pomfritom, Liska na lovački s njokama i Cipol na žaru s blitvom, neretvanski su specijaliteti koje su posjetitelji trgovačkog centra Spiona Land mogli u subotu degustirati u restoranu centra po vrlo pristupačnim cijenama, sve po 49 kuna. Na Danu neretvanske kuhinje goste je zabavljala grupa Vertigo, a program je u večernjim satima nastavljen prigodnom večerom u Taverni hotela Plat. Neretvanske specijalitete pripremali su kuhari poznatog restorana "Vila Neretva", vlasnika gospara Pava Jerkovića.

Nakon predblagdanskih Dana Slavonske kuhinje i neretvanskih specijaliteta ove subote, iz Spione i Hotela Plat najavljuju da ćemo uskoro u istim prostorima imati mogućnost kušati i specijalitete hercegovačke kuhinje.

neretva u spioni

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 32 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.