|
Nedjelja, 18 Siječanj 2009 19:54 |
 Neretvanski brodet od jegulja s purom, Pohane žabe s pomfritom, Liska na lovački s njokama i Cipol na žaru s blitvom, neretvanski su specijaliteti koje su posjetitelji trgovačkog centra Spiona Land mogli u subotu degustirati u restoranu centra po vrlo pristupačnim cijenama, sve po 49 kuna. Na Danu neretvanske kuhinje goste je zabavljala grupa Vertigo, a program je u večernjim satima nastavljen prigodnom večerom u Taverni hotela Plat. Neretvanske specijalitete pripremali su kuhari poznatog restorana "Vila Neretva", vlasnika gospara Pava Jerkovića.
Nakon predblagdanskih Dana Slavonske kuhinje i neretvanskih specijaliteta ove subote, iz Spione i Hotela Plat najavljuju da ćemo uskoro u istim prostorima imati mogućnost kušati i specijalitete hercegovačke kuhinje. |