U ove dane predblagdanskog ozra?ja i darivanja, ali i vremena kad se pomalo svi s oprezom i laganom dozom straha pripremamo za godinu koja nam dolazi i, po najavama naših politi?ara, donosi mnoga odricanja, tvrtka DUD d.o.o. iz upe dubrova?ke me?u prvima u?inila je gestu vrijednu pohvale. Slave?i svojih deset godina postojanja i uspješnog rada, umjesto domjenka i susreta sa svojim partnerima i prijateljima, vlasnici tvrtke DUD, poznatije kao „Dubrova?ke uslune djelatnosti“, Ivo i njegov sin Stijepo Car odlu?ili su donirati pet tisu?a kuna podrunici Matice umirovljenika Dubrovnik za upu dubrova?ku, namjenski za njihove djelatnosti.
- Zahvaljujem se ispred oko šesto naših ?lanova te u svoje ime na ovoj humanoj gesti tvrtke DUD i njenim vlasnicima, posebno stoga što su prepoznali naš rad i sve naše aktivnosti. Uz ?estitku za njihovih deset godina rada, naglašavam kako zajedno slavimo, jer i mi, Matica umirovljenika, obiljeavamo naših 15 godina djelovanja. Svaka pomo? zna?i nam puno, jer dosta programa i druenja, posebno raznih putovanja, organiziramo za naše ?lanove, umirovljenike upe dubrova?ke – rije?i su zahvale gospo?e Marije Vlaši?, predsjednice upske podrunice Matice umirovljenika. Ovom prigodom naglasila je i kako ?e se iz ove namjenske donacije kupiti 15 terapeutskih strunja?a za njihov manji dvoranski prostor na Trgovištu gdje se okuplja sve ve?i broj umirovljenika upe.
Ovom susretu u prostorijama tvrtke DUD-a bila je prisutna i ?asna sestra An?ela ?esi?, patronana sestra koja radi pri upskoj ambulanti te svaki dan, uz mnoge druge obaveze, obilazi veliki broj umirovljenika upe pa je me?u njima vrlo omiljena. A nastavak ugodnog predblagdanskog druenja te obiljeavanje 15 godina rada Matice umirovljenika u upi, doga?a se ove subote u velikoj dvorani nove zgrade upske op?ine s po?etkom u 15.30 sati na koje su pozvani svi ?lanovi, ali i prijatelji ove vesele udruge. B.Njavro |