|
Utorak, 27 Srpanj 2010 11:48 |
 upski HSP prošlog tjedna našem tjedniku dostavio je informaciju o naplati parkiranja ispred hotela Orlando. Kako informacija nije bila nazna?ena kao priop?enje za javnost, Dubrova?ki vjesnik obradio je po uobi?ajenoj novinarskoj praksi pa tekst nije objavljen u integralnom obliku. Iako u ovom slu?aju nije napravljena novinarska pogreška, ipak objavljujemo reagiranje HSP-a upe dubrova?ke. -Poštovani, Tekst koji sam Vam poslao da objavite na portalu i u Dubrova?kom vjesniku niste objavili tj., objavili ste dijelove originalnog teksta odnosno izvukli ste iz konteksta te objavili i izjavu na?elnika op?ine upa Dubrova?ka s odgovorima na pitanja koja su paljivo odabrana od strane meni nepoznate osobe.
Ukratko, objavljeni tekst u kojemu se spominje ime Hrvatske Stranke Prava, podrunica upa Dubrova?ka kao takav nisam napisao niti potpisao stoga Vas najljubaznije molim da objavite originalni tekst.
Boo Mileti? predsjednik podrunice HSP-a upa Dubrova?ka
MI SMO (ne)MO?NI I ove godine upu Dubrova?ku zaobilazi turisti?ka sezona. Razlog tome su dugogodišnji zatvoreni hotelski kapaciteti kojima se još ne naziru nikakva pozitivna rješenja u skoroj budu?nosti. Hrvatska Stranka Prava, podrunica upa Dubrova?ka na svom je izbornom zboru kao glavni prioritet navela rješavanje hotelskih ruševina koje zadnjih 20 god stoje kao ruglo u srcu upe.
U prošlom broju Dubrova?kog vjesnika predsjednik turisti?ke zajednice Op?ine upa Dubrova?ka izjavio je : „MI SMO NEMO?NI“! Što nam dovoljno govori o budu?nosti turizma u upi Dubrova?koj i o vode?im ljudima koji ve? sada priznaju nemo? u rješavanju goru?ih problema turisti?ke ponude upe a sjede u nadzornim odborima Hotela Mlini i Srebreno.
U razgovoru sa iteljima upe vidljivo je negodovanje i nezadovoljstvo naplatom parkinga ispred razrušenog hotela Orlando i centralnog parkinga ispred Op?ine. Name?e se pitanje na koje o?ekujemo odgovor od nadlenih slubi i odgovornih ljudi u upi; Na ?iji se ra?un novac upla?uje po završetku radnog dana i je li naplata parkinga na spomenutim lokacijama legitimna i legalna??
Pitamo se ne bi li se ovdje trebao gledati interes cijele upe tako da se hotel obnovi i tako pridonosi boljitku svih nas?
Hrvatska Stranka Prava Podrunica upa Dubrova?ka
Dubrova?ki vjesnik, 26.07.2010. Slika; Anton Hauswitschka |