|
Četvrtak, 13 Listopad 2011 09:26 |
|
Na Me?unarodnom investicijskom forumu Invest in Croatia koji se u organizaciji Vlade, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca 10. i 11. listopada odrao u Zagrebu, posebno je bila zanimljiva rasprava o turizmu i ulaganjima u taj sektor. Sudionici Foruma istaknuli su vanost uklju?ivanja privatnog sektora u destinacijski menadment, dovrenje procesa privatizacije preostalih hotela s jasnim pravilima igre prema potencijalnim investitorima i vanost jasne vizije razvoja destinacije. Na upit modelatora panela postoji li interes investitora za ulaganje u projekte Brijuni i Kupari, investitori su odgovorili da su upoznati s projektima i u i?ekivanju otvaranja me?unarodnog javnog natje?aja za privatizaciju hotelskog kompleksa Kupari.
Od predstavnika Dubrova?ko neretvanske upanije forumu su prisustvovali zamjenik upana Frano Skokandi? i predstavnica Regionalne razvojne agencije DUNEA Marija Moreti?, a od investitora iz hotelijerske brane s podru?ja nae upanije su bili Davor Luki?, predsjednik Uprave Excelsa Nekretnina i Fettah Tamnice, predsjednik Uprave Rixos-a.
Izvor i slika; Dubrova?ko neretvanska upanija
|